logologo
 


Zorgeloze, "fully managed" en flexibele ICT met Cloud- en hybrid computing :
Digi Terra Cloud Enable


Steeds meer organisaties zien dat door inzet van Cloud technologie nieuwe mogelijkheden voor innovatie ontstaan en dat daarmee strategische- en kosten voordelen behaald kunnen worden.
Inzet van Cloud technologie biedt flexibiliteit, schaalbaarheid, IT ontzorging en continuiteit.
Zorg dat u voorbereid bent en nu instapt, want de Cloud is de toekomst !


Hoe beginnen met integratie van Cloud ICT ?

Maar hoe begint u nu met de transitie naar de Cloud ?
Welke dienst of oplossing past het best bij uw bedrijfsprocessen en wat zijn de kosten? En wat brengt u wél en wat brengt u niet in de Cloud onder ? En hoe veilig is de Cloud nu eigenlijk ?

Er zijn tal van vragen die beantwoord moeten worden voordat bepaald kan worden welke delen (m.n. software en gebruikersfunctionaliteit) van uw IT omgeving verantwoord naar de Cloud gebracht kunnen worden.

Digi Terra biedt u cloud advies op maat en helpt u op een verantwoorde en optimale manier de overstap naar Cloud te maken met de dienst Cloud Enable.


Digi Terra biedt u Cloud Enable
Digi Terra's Cloud Enable is de oplossing als u optimaal gebruik wilt gaan maken van de voordelen die Cloud technologie u biedt, ook in hybride omgevingen waarbij u een deel van uw ICT intern houdt en een koppeling maakt met Cloud resources (opslag, rekenkracht, databasefuncties, IT security etc.) om te profiteren van "the best of both worlds".
Digi Terra zet voor haar klanten naast dedicated private Cloud oplossingen ook de private en public Cloud resources van Google, Amazon AWS en Microsoft Azure in, omdat daarmee een optimale mix van prijs-continuïteit-performance behaald wordt.

Digi Terra Cloud Enable biedt de volgende stapsgewijze
aanpak :

  • Wij adviseren u welke onderdelen van uw IT omgeving, applicaties en data naar de Cloud gebracht kunnen worden en welke voordelen dat u biedt ; Cloud advies op maat !
  • Wij kiezen samen met u de beste Cloud resources passend bij uw "eigen" Cloud IT omgeving
  • Wij brengen de Cloud resources samen tot een functioneel geheel en regelen voor u de hele transitie
  • Na de transitie beheren wij uw hybride Cloud omgeving, waarbij wij voor u helpdesk en aanspreekpunt zijn voor het regelen van IT en Cloud zaken.

Voordelen van Digi Terra Cloud Enable
Digi Terra's Cloud Enable biedt u de volgende voordelen :

  • Eén aanspreekpunt voor uw Cloud gerelateerde zaken,
  • Helder Cloud advies waardoor de voordelen van Cloud transitie voor uw organisatie inzichtelijk worden,
  • Optimaal profiteren van de voordelen Cloud technology met behoud van de investeringen die u al in uw ICT gedaan heeft,
  • Geen zorgen meer aan ICT beheer ; Digi Terra regelt alles rond uw IT beheer, uw IT systemen op locatie, uw Cloud oplossingen en de mix van IT systemen op locatie én in de Cloud.

Neem vrijblijvend contact op !
Welke mix van lokale ICT voorzieningen, datacenter diensten en Cloud oplossingen voor u optimaal is hangt van de activiteiten en omvang van uw organisatie, uw strategie en ICT budget.
Graag treden wij met u in overleg om de beste oplossing te bieden.

U kunt vrijblijvend informatie aanvragen via de mogelijkheden onder het linker menu of telefonisch : 070 427 68 68

 

 

Of u nu ondernemer, manager of IT professional bent, wij weten dat u iedere dag te maken heeft met uitdagingen op technologisch gebied van Cloud Computing, server virtualisatie en werkplek beheer tot voldoen aan regelgeving, data beveiliging en IT ondersteuning.
Digi Terra kan u het IT Beheer uit handen nemen, u zorgeloze IT bieden en de kosten van uw IT verlagen.
Als MKB gespecialiseerd IT dienstverlener hebben wij de kennis, kunde en oplossingen om in alle IT behoeften die uw organisatie heeft te voorzien, van hosted desktops, virtuele servers, VOIP tot volledig systeembeheer en data center services.
Uw belang staat daarbij voorop, wij bieden u een persoonlijke aanpak en de flexibiliteit die u nodig heeft om uw organisatie te laten groeien.

© 1997-2017 Digi Terra BV

mailto info