logologo
 


Actuele inzage in- en controle op uw ICT beveiligingsbeleid:
Digi Terra Secure-IT Audit en
Secure-IT Scan


Met Digi Terra's Secure-IT Audit en Scan krijgt en houdt u inzicht in welke risico's er binnen uw onderneming zijn op gebeid van IT beveiliging en beveiliging van data.
Mede door de wet meldplicht datalekken die per 1 januari 2016 in werking treedt moet iedere ondernemer ervoor zorgen dat er afdoende maatregelen zijn genomen om het lekken van privacy gevoelige gegevens te voorkomen.


Beveiligings beleid

Voor het goed en in alle aspecten voorzien in optimale IT- en databeveiliging is het opstellen van beleid de eerste stap.
Digi Terra helpt u met het opzetten van dit beleid, wat onder meer afhankelijk is van uw bedrijfsactiviteiten, de aanwezigheid van gevoelige data op zowel interne als externe IT systemen, de opzet van uw IT omgeving (on-premise / Cloud en/of hybride) en aantal medewerkers.
Want datalekken kunnen immers ook onstaan door een menselijke factor, zoals medewerkers die niet zorgvuldig met bedrijfsmiddelen omgaan, of privacy gevoelige data buiten het kantoor van de werkgever brengen.


IT Audit
De IT Audit zorgt ervoor dat u inzicht krijgt in welke zwakheden uw IT systeem heeft (zowel de verbinding met Internet als uw interne- en hosted systemen) op gebied van IT beveiliging.

Middels een rapport krijgt u aanbevelingen voor het verhelpen van die tekortkomingen.
Digi Terra kan in een vervolgtraject samen met u zorgen voor het realiseren van een optimale IT beveiliging.

De IT Scan dient als een blauwdruk voor het handhaven van de IT beveiliging.

 

IT Scan
Ook nadat de IT Scan, en eventuele te nemen maatregelen zijn uitgevoerd, is het belangrijk om inzicht te blijven houden op uw IT beveiliging.
Hiervoor biedt Digi Terra de periodieke IT Scan :

  • Wekelijkse, maandelijkse of kwartaal scan van uw koppeling met Internet (router of firewall) of interne IT resources, of beide
  • deze dienst is een Digi Terra Managed service, u hoeft zelf niets te installeren en heeft er geen omkijken naar
  • Rapportage die met u besproken wordt in heldere taal
  • Blijvend goed inzicht in de stand van zaken rond uw IT beveiliging


Neem vrijblijvend contact op !

U kunt vrijblijvend informatie aanvragen over deze dienst telefonisch via 070 427 68 68 of met de mogelijkheden onder het linker menu.

 

 

Of u nu ondernemer, manager of IT professional bent, wij weten dat u iedere dag te maken heeft met uitdagingen op technologisch gebied van Cloud Computing, server virtualisatie en werkplek beheer tot voldoen aan regelgeving, data beveiliging en IT ondersteuning.
Digi Terra kan u het IT Beheer uit handen nemen, u zorgeloze IT bieden en de kosten van uw IT verlagen.
Als MKB gespecialiseerd IT dienstverlener hebben wij de kennis, kunde en oplossingen om in alle IT behoeften die uw organisatie heeft te voorzien, van hosted desktops, virtuele servers, VOIP tot volledig systeembeheer en data center services.
Uw belang staat daarbij voorop, wij bieden u een persoonlijke aanpak en de flexibiliteit die u nodig heeft om uw organisatie te laten groeien.

© 1997-2017 Digi Terra BV

mailto info