logologo
 


ICT Beheer

 

Digi Terra is onderscheidend in het beheren van uw ICT.

Digi Terra werkt met een in eigen beheer ontwikkeld ICT Beheer systeem, waardoor wij u én uw medewerkers snel en efficiënt persoonlijke ondersteuning op maat kunnen bieden.
Ook monitoren wij continue uw systemen en systeemfuncties en handelen pro-aktief bij storingen.
In veel gevallen lossen wij storingen zelfs op zonder dat u merkt dat die er geweest zijn !

Digi Terra ICT Beheer biedt u :

  • een professionele helpdesk
  • systeembeheer op locatie en op afstand
  • pro-actieve 24x7 systeemmonitoring via ons Network Operations Centre
  • managed services ; geautomatiseerde reguliere onderhoudstaken en voorkomen van storingen
  • ondersteuning bij storingen en calamiteiten met gegarandeerde responsetijden
  • bijhouden van ICT documentatie en administratie
  • Hardware asset management, softwarelicentie beheer en ICT configuratie- en contractbeheer
  • Intermediair tussen u en 3e partijen
  • Naar keuze all-in beheer tegen vast tarief, mixed vast tarief / break-fix support of per incident support.

Omdat geen bedrijf of organisatie hetzelfde is en wij niet geloven
in "one-size-fits-all" bieden wij verschillende mogelijkheden voor ICT beheer afgestemd op uw wensen en budget.


ICT Beheer op maat
Voor bedrijven en organisaties met meer dan 10 werkplekken die ontzorgt willen worden van ICT aangelegenheden bieden wij een ICT Beheer overeenkomst op maat.

Deze dienst is naar keuze beschikbaar op basis van volledig fixed fee (zie ook Fixed Fee ICT Beheer) of op basis van gecombineerde fixed fee / per incident support.


PrePaid Small Business Support
Voor kleine bedrijven en organisaties (max. 10 werkplekken en 1 server) bieden wij met PPSBS een compleet pakket aan IT diensten tegen sterk gereduceerde tarieven door middel van een PrePaid abonnement.
PPSBS kan afgenomen worden als een 10 uren (60 eenheden van 10 minuten) of 20 uren(120 eenheden van 10 minuten) variant.


Incidentele support             
U wilt alleen professionele hulp op afroep ?
Voor acute of incidentele ICT problemen of ICT gerelateerde support kunt u gebruik maken van onze incidentele support, Single Incident Support.
Van deze dienst wordt ook veel gebruik gemaakt door bedrijven en organisaties die een eigen systeembeheerder hebben die specifieke ondersteuning nodig heeft.


Standby ICT Beheer
Voor bedrijven en organisaties die continuïteit gegarandeerd willen hebben, ook bij ziekte of langdurige afwezigheid van de eigen systeembeheerder bieden wij Standby ICT Beheer.
Met Standby ICT Beheer verkrijgt u de zekerheid dat uw ICT middelen operationeel gehouden kunnen worden bij afwezigheid van uw eigen systeembeheerder.
Wij houden een schaduw administratie aan met de essentieele ICT gegevens en zorgen voor een parate verbinding voor hulp op afstand.

 

Of u nu ondernemer, manager of IT professional bent, wij weten dat u iedere dag te maken heeft met uitdagingen op technologisch gebied van Cloud Computing, server virtualisatie en werkplek beheer tot voldoen aan regelgeving, data beveiliging en IT ondersteuning.
Digi Terra kan u het IT Beheer uit handen nemen, u zorgeloze IT bieden en de kosten van uw IT verlagen.
Als MKB gespecialiseerd IT dienstverlener hebben wij de kennis, kunde en oplossingen om in alle IT behoeften die uw organisatie heeft te voorzien, van hosted desktops, virtuele servers, VOIP tot volledig systeembeheer en data center services.
Uw belang staat daarbij voorop, wij bieden u een persoonlijke aanpak en de flexibiliteit die u nodig heeft om uw organisatie te laten groeien.

© 1997-2017 Digi Terra BV

mailto info