logologo
 


Interim ICT- en Projectmanagement

 

Informatietechnologie ontwikkelt zich razendsnel.
Het is daarom voor u niet makkelijk om te kiezen uit alle mogelijkheden en voordelen die inzet van nieuwe technologie u kan bieden bij het opzetten van uw IT beleid.
U zult ook regelmatig willen weten of uw IT wel optimaal op uw bedrijfsprocessen is afgestemd.

Meestal is er binnen MKB bedrijven en organisaties geen ruimte voor een full-time ICT Manager / CIO, terwijl daar wel regelmatig behoefte aan zal zijn.

Digi Terra investeert continu in het opdoen van kennis rond nieuwe technische ontwikkelingen en de mogelijkheden die dat moderne organisaties biedt.
En door de praktische ervaring die wij dagelijks opdoen kunnen wij ook รบ helpen met het maken en uitvoeren van plannen voor toekomst-bestendige ICT of met het stroomlijnen en optimaliseren van uw bestaande ICT omgeving.

Door een dialoog aan te gaan met u en uw medewerkers krijgen wij een beeld over huidige- en toekomstige bedrijfsvoering en kunnen daarvoor de mogelijkheden schetsen of een plan opstellen met bijbehorende budgettering.

Bij het invoeren van nieuwe software of IT oplossingen kunnen wij voor u het projectmanagement en de rol van intermediair tussen u en de leverancier invullen.

 

Of u nu ondernemer, manager of IT professional bent, wij weten dat u iedere dag te maken heeft met uitdagingen op technologisch gebied van Cloud Computing, server virtualisatie en werkplek beheer tot voldoen aan regelgeving, data beveiliging en IT ondersteuning.
Digi Terra kan u het IT Beheer uit handen nemen, u zorgeloze IT bieden en de kosten van uw IT verlagen.
Als MKB gespecialiseerd IT dienstverlener hebben wij de kennis, kunde en oplossingen om in alle IT behoeften die uw organisatie heeft te voorzien, van hosted desktops, virtuele servers, VOIP tot volledig systeembeheer en data center services.
Uw belang staat daarbij voorop, wij bieden u een persoonlijke aanpak en de flexibiliteit die u nodig heeft om uw organisatie te laten groeien.

© 1997-2017 Digi Terra BV

mailto info