logologo
 


ICT Realisatie


Turn key ICT oplossingen

Digi Terra beschikt over professionele, hoog opgeleide medewerkers die stabiele en toekomstbestendige IT-omgevingen en IT oplossingen voor u realiseren die binnen het door u vastgestelde budget passen.

Wij hanteren daarbij als uitgangspunt dat er altijd een optimale balans moet zijn tussen beoogde functionaliteit en kosten.

Door inzet van bewezen technologie zoals bijvoorbeeld server- en werkplekvirtualisatie en koppeling met Cloud (deel-)oplossingen wordt de flexbiliteit van uw IT omgeving vergroot en ontstaat de mogelijkheid om bijvoorbeeld meerdere processen en functies samen te voegen, wat leidt tot lagere kosten voor IT beheer, hardware en softwarelicenties.

Wij zorgen ervoor dat iedere oplossing die wij leveren gebruiksklaar wordt opgeleverd, inclusief gebruikersinstructie, zodat u direct aan de slag kunt.

 

 

 

 

Of u nu ondernemer, manager of IT professional bent, wij weten dat u iedere dag te maken heeft met uitdagingen op technologisch gebied van Cloud Computing, server virtualisatie en werkplek beheer tot voldoen aan regelgeving, data beveiliging en IT ondersteuning.
Digi Terra kan u het IT Beheer uit handen nemen, u zorgeloze IT bieden en de kosten van uw IT verlagen.
Als MKB gespecialiseerd IT dienstverlener hebben wij de kennis, kunde en oplossingen om in alle IT behoeften die uw organisatie heeft te voorzien, van hosted desktops, virtuele servers, VOIP tot volledig systeembeheer en data center services.
Uw belang staat daarbij voorop, wij bieden u een persoonlijke aanpak en de flexibiliteit die u nodig heeft om uw organisatie te laten groeien.

© 1997-2017 Digi Terra BV

mailto info