logologo
 


Mobiel & BYOD beheer


Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van mobiele apparatuur en apparatuur die u en uw medewerkers ook privé gebruiken.
Daarom ondersteunt Digi Terra u en uw organisatie bij het beheren van apparaten als laptops, smartphones en tablet pc’s.

Door toepassing van onze specifiek voor het MKB ontwikkelde beheermethodieken kunnen wij deze apparaten monitoren en beheren, ongeacht waar ze zich bevinden.

En natuurlijk zorgen wij er ook voor dat uw op Android, iOS of Windows 8RT gebaseerde smartphone perfect synchroniseert met uw bedrijfs e-mail en agenda, of toegang heeft tot uw desktop op kantoor !

Bij verlies of diefstal van een apparaat met een mobiel besturingssysteem als Apple IOS, Android of Windows Mobile kunnen wij u snel helpen door alle informatie op het apparaat op afstand te wissen.

Mobiele apparatuur vormt een belangrijk beveiligingsrisico.
Waar de gemiddelde ondernemer zich voldoende bewust is van verantwoord wachtwoordbeheer en netwerkbeveiliging zijn werknemers in het bezit van mobiele apparaten met daarop vertrouwelijke bedrijfsdata of toegang tot informatie binnen het bedrijf, terwijl daarvoor geen beveiligingscriteria gelden.
Digi Terra's mobiel beheer zorgt dat de risico’s die daaruit voortvloeien aanzienlijk verkleind worden.

Met de mobiele beheer diensten van Digi Terra zijn de beveiliging en continuïteit van uw mobiele apparaten en de productiviteit van uw medewerkers optimaal gewaarborgd !

 

 

 

Of u nu ondernemer, manager of IT professional bent, wij weten dat u iedere dag te maken heeft met uitdagingen op technologisch gebied van Cloud Computing, server virtualisatie en werkplek beheer tot voldoen aan regelgeving, data beveiliging en IT ondersteuning.
Digi Terra kan u het IT Beheer uit handen nemen, u zorgeloze IT bieden en de kosten van uw IT verlagen.
Als MKB gespecialiseerd IT dienstverlener hebben wij de kennis, kunde en oplossingen om in alle IT behoeften die uw organisatie heeft te voorzien, van hosted desktops, virtuele servers, VOIP tot volledig systeembeheer en data center services.
Uw belang staat daarbij voorop, wij bieden u een persoonlijke aanpak en de flexibiliteit die u nodig heeft om uw organisatie te laten groeien.

© 1997-2017 Digi Terra BV

mailto info