logologo
 


Standby ICT Beheer

 

U heeft misschien een eigen systeembeheerder.
Maar dat is ook maar een mens, en dus kan hij of zij wel eens ziek zijn. Maar zeker is dat uw systeembeheerder ook wel eens op vakantie wil.
En dan misschien ook nog eens voor meerdere weken achter elkaar...

Uw systeembeheerder is de enige die in geval van problemen of noodzakelijke aanpassingen over de juiste informatie beschikt om het probleem op te lossen of de aanpassing te doen.

Om te voorkomen dat ICT problemen tijdens korte of langdurige afwezigheid van uw systeembeheerder niet opgelost kunnen worden biedt Digi Terra u Standby ICT beheer.

Standby ICT Beheer biedt een continuïteitsgarantie voor ICT ondersteuning bij tijdelijke of langdurige afwezigheid van uw eigen systeembeheerder.
Standby ICT Beheer voorziet in een gegarandeerde responsetijd waarbinnen een probleem of dringend wijzigingsverzoek door
Digi Terra wordt opgepakt.
Tevens zorgen wij ervoor dat wij remote toegang hebben tot de apparatuur of functionaliteit waarvoor u continuïteit wilt, dat wij de belangrijkste informatie van uw ICT omgeving in ons beheersysteem hebben en houden een remote support verbinding paraat voor snelle hulp op afstand.

Zo kan uw systeembeheerder ook eindelijk eens ongestoord van de vakantie genieten en kunt u ook rustig slapen omdat u weet dat
Digi Terra u in geval van nood kan helpen !

 

Of u nu ondernemer, manager of IT professional bent, wij weten dat u iedere dag te maken heeft met uitdagingen op technologisch gebied van Cloud Computing, server virtualisatie en werkplek beheer tot voldoen aan regelgeving, data beveiliging en IT ondersteuning.
Digi Terra kan u het IT Beheer uit handen nemen, u zorgeloze IT bieden en de kosten van uw IT verlagen.
Als MKB gespecialiseerd IT dienstverlener hebben wij de kennis, kunde en oplossingen om in alle IT behoeften die uw organisatie heeft te voorzien, van hosted desktops, virtuele servers, VOIP tot volledig systeembeheer en data center services.
Uw belang staat daarbij voorop, wij bieden u een persoonlijke aanpak en de flexibiliteit die u nodig heeft om uw organisatie te laten groeien.

© 1997-2017 Digi Terra BV

mailto info