logologo
 


Cloud Backup en online dataopslag

 

Digi Terra CloudBackup: iedere dag een backup
zonder zorgen.

Digi Terra biedt met Digi Terra CloudBackup een betrouwbare databackup naar een beveiligde externe locatie buiten uw kantoor, waar u geen omkijken meer naar heeft.
Zo heeft u zeker de beschikking over uw data als er zich een calamiteit met uw IT voordoet.
En wij zorgen ook nog voor dagelijkse controle van de status van de backup, zodat u niet voor onplezierige verrassingen komt te staan als het er op aan komt !

Digi Terra CloudBackup is geschikt voor Windows PC's, Mac OS en Windows Servers, inclusief Exchange server en SQL server.

Online dataopslag : geen server meer nodig, uw data veilig in de Cloud

Digi Terra biedt verschillende mogelijkheden voor online dataopslag. Hiermee heeft u geen eigen fileserver meer nodig en is uw data locatie-onafhankelijk beschikbaar, voorzien van encryptie.
Digi Terra biedt afhankelijk van uw eisen en wensen de volgende online dataopslag oplossingen :

  • Dropbox for Business
  • Secure File Sync
  • Private online storage met dedicated storage en backup

Meer weten ?

Wilt u meer weten over wat Digi Terra CloudBackup
of online dataopslag voor u kan betekenen ?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op ! 

Of u nu ondernemer, manager of IT professional bent, wij weten dat u iedere dag te maken heeft met uitdagingen op technologisch gebied van Cloud Computing, server virtualisatie en werkplek beheer tot voldoen aan regelgeving, data beveiliging en IT ondersteuning.
Digi Terra kan u het IT Beheer uit handen nemen, u zorgeloze IT bieden en de kosten van uw IT verlagen.
Als MKB gespecialiseerd IT dienstverlener hebben wij de kennis, kunde en oplossingen om in alle IT behoeften die uw organisatie heeft te voorzien, van hosted desktops, virtuele servers, VOIP tot volledig systeembeheer en data center services.
Uw belang staat daarbij voorop, wij bieden u een persoonlijke aanpak en de flexibiliteit die u nodig heeft om uw organisatie te laten groeien.

© 1997-2017 Digi Terra BV

mailto info