logologo
 


Toekomst bestendige ICT Oplossingen

Iedere organisatie heeft andere werkwijzen, informatie en processen.
Om concurrerend te blijven is het zaak om slimme oplossingen te kiezen binnen het daarvoor beschikbare budget en die zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Digi Terra biedt daarom ICT oplossingen op maat, afgestemd op uw wensen en budget !
Door de certificeringen en jarenlange praktische ervaring waarover Digi Terra beschikt kan aan vrijwel iedere wens of behoefte voldaan worden.

Of het nu om een on-premises oplossing, Cloud of hybride oplossing gaat : Digi Terra biedt u een passende oplossing !


Een selectie uit enkele van onze specifieke oplossingen :


Bespaar op IT kosten met virtuele werkplekken
Profiteer van de voordelen die werkplekvirtualisatie biedt op gebied van efficiency, IT beheer en flexibiliteit.
Digi Terra biedt verschillende werkplek virtualisatieoplossingen die u een flexibele, schaalbare en kosten-effectieve IT infrastructuur oplevert.
Door de inzet van werkplekvirtualisatie kunt u de kosten voor IT beheer sterk verlagen.


Bespaar op IT kosten en software licenties door Server Virtualisatie
Met server virtualisatie bespaart u op kosten van IT beheer, benut u uw hardware efficiënter en bent u voorbereid op integratie met Cloud technologie.

Mobiel werken en "Bring Your Own Device" (BYOD)
Flexibel en locatie onafhankelijk kunnen werken is een must voor iedere onderneming.
Digi Terra biedt verschillende oplossingen om dit te realiseren, zoals VPN constructies, documentbeheer oplossingen, remote desktop access met PC, Mac iPad of Android apparatuur en web-based database access.


Cloud, Dropbox for Business en Office 365

Office 365 biedt met de hosted toepassingen MS Exchange, Onedrive, MS Lync en de Office Webapps een voordelige en flexibele oplossing voor kleine en grote organisaties die willen profiteren van de voordelen die Cloud technologie biedt. Tevens is het mogelijk om de Office suite (Word, Excel, Outlook en Powerpoint) met volledige functionaliteit voor installatie op PC, Mac of iPad op basis van abonnement af te nemen.
Andere op Cloud gebaseerde oplossingen die Digi Terra levert zijn online backup, online storage middels Dropbox for Business en specifieke webbased applicaties.

Asset Management en software licentiebeheer
U investeert veel in hardware en softwarelicenties. Het is dus zaak dat u hierop een goed overzicht houdt en dat u weet wat u in huis heeft.
Digi Terra biedt u hiervoor een hosted Asset management en software licentiebeheer oplossing, waarin u op een eenvoudige manier alle essentieele informatie van uw hardware en softwarelicenties kunt vastleggen.

Een uniforme handtekening onder al uw bedrijfs e-mail
Het beheren van de e-mail handtekeningen van al uw medewerkers kan behoorlijk arbeidsintensief zijn en wilt toch dat uw uitgaande e-mail conform uwe huisstijl en richtlijnen zijn opgemaakt ?
Digi Terra biedt met Signature Manager een voordelige en makkelijk te beheren oplossing.

Spam, virus en malware vrije e-mail met Digi Terra's MailSafe
De noodzaak van een optimaal spam en malware filter is iedereen bekend.
Digi Terra biedt met MailSafe een optimale "managed" spam en malware filter waarnaar u geen
omkijken heeft.

Business Continuïty services
Het waarborgen van de continuiteit van uw IT systemen én van de systeembeheerder die u wellicht zelf in dienst heeft is essentieel.
Digi Terra biedt hiervoor verschillende oplossingen, van technische oplossingen als redundante hard- en software tot standby IT beheer voor het geval uw eigen systeembeheerder voor langere tijd afwezig is.

 

Of u nu ondernemer, manager of IT professional bent, wij weten dat u iedere dag te maken heeft met uitdagingen op technologisch gebied van Cloud Computing, server virtualisatie en werkplek beheer tot voldoen aan regelgeving, data beveiliging en IT ondersteuning.
Digi Terra kan u het IT Beheer uit handen nemen, u zorgeloze IT bieden en de kosten van uw IT verlagen.
Als MKB gespecialiseerd IT dienstverlener hebben wij de kennis, kunde en oplossingen om in alle IT behoeften die uw organisatie heeft te voorzien, van hosted desktops, virtuele servers, VOIP tot volledig systeembeheer en data center services.
Uw belang staat daarbij voorop, wij bieden u een persoonlijke aanpak en de flexibiliteit die u nodig heeft om uw organisatie te laten groeien.

© 1997-2017 Digi Terra BV

mailto info