logologo
 


Kantoorautomatisering

 

Goed op uw organisatie afgestemde kantoorautomatisering stelt u in staat informatie op te slaan, te bewerken en te verspreiden op een zo efficiƫnt mogelijke manier.

Wat nog niet zo heel lang geleden begon als tekstverwerking met een computer is inmiddels geevolueerd naar een complex systeem met functionaliteit als e-mail, agenda, internet en toepassing van databases en cloud oplossingen.

Digi Terra biedt tal van oplossingen voor kantoorautomatisering, van benodigde hard- en software tot het op maat leveren van database toepassingen en op MS Sharepoint gebaseerde document beheer systemen.

Wilt u meer weten over wat Digi Terra voor u kan betekenen op gebied van kantoorautomatisering ?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op !

 

Of u nu ondernemer, manager of IT professional bent, wij weten dat u iedere dag te maken heeft met uitdagingen op technologisch gebied van Cloud Computing, server virtualisatie en werkplek beheer tot voldoen aan regelgeving, data beveiliging en IT ondersteuning.
Digi Terra kan u het IT Beheer uit handen nemen, u zorgeloze IT bieden en de kosten van uw IT verlagen.
Als MKB gespecialiseerd IT dienstverlener hebben wij de kennis, kunde en oplossingen om in alle IT behoeften die uw organisatie heeft te voorzien, van hosted desktops, virtuele servers, VOIP tot volledig systeembeheer en data center services.
Uw belang staat daarbij voorop, wij bieden u een persoonlijke aanpak en de flexibiliteit die u nodig heeft om uw organisatie te laten groeien.

© 1997-2017 Digi Terra BV

mailto info