logologo
 


Ruckus High-end Wifi by Digi Terra;
flexibele, schaalbare en bedrijfszekere Wifi oplossingen
voor MKB, onderwijsinstellingen, publieke locaties
en Enterprise

 


azure logoDe snelgroeiende markt van mobiele devices, BYOD en Internet-of-Things stuwt de vraag naar hoogwaardige en betrouwbare Wi-Fi netwerken die voldoende bandbreedte en capaciteit kunnen bieden.
Ruckus Wireless biedt hiervoor de oplossing met innovatieve Smart Wi-Fi producten voor verbeterde mobiele connectiviteit.
Het geheim van de prestaties van Ruckus zit in gepatenteerde adaptieve antenne technolgie, BeamFlex.
Met deze technologie past het Wi-Fi signaal zich automatisch aan om een gebruiker optimaal te kunnen bedienen. Hierdoor worden Wifi apparaten, ook wanneer deze bewegen, voorzien van een stabiele en betrouwbare verbinding.
Naast BeamFlex bevat Ruckus nog veel meer gepatenteerde technologie├źn die het signaal verbeteren voor een uitstekend bereik en de mogelijk bieden om heel veel gelijktijdige clients per access point te kunnen bedienen met garantie op voldoende bandbreedte.


Ruckus voor kleine en grote ondernemingen

De Ruckus producten in combinatie met de ICT expertise van Digi Terra staan garant voor een oplossing voor ieder Wifi vraagstuk, voor zowel kleine omgevingen met een paar clients als zeer grote omgevingen waarbij een groot dekkingsbereik en veel gelijktijdig verbonden clients aan de orde zijn. Ruckus biedt speciale productlijnen voor o.a. hospitality (hotel omgevingen), onderwijsinstellingen en publieke locaties als winkelcentra en conference centers.


Meer weten over Ruckus WiFi oplossingen ?

Heeft u een wens of probleem op gebied van WiFi, wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruckus Wireless, of wilt een een product demonstratie ?
Neem dan contact op met Digi Terra sales via 070 427 68 68.

 
 

Of u nu ondernemer, manager of IT professional bent, wij weten dat u iedere dag te maken heeft met uitdagingen op technologisch gebied van Cloud Computing, server virtualisatie en werkplek beheer tot voldoen aan regelgeving, data beveiliging en IT ondersteuning.
Digi Terra kan u het IT Beheer uit handen nemen, u zorgeloze IT bieden en de kosten van uw IT verlagen.
Als MKB gespecialiseerd IT dienstverlener hebben wij de kennis, kunde en oplossingen om in alle IT behoeften die uw organisatie heeft te voorzien, van hosted desktops, virtuele servers, VOIP tot volledig systeembeheer en data center services.
Uw belang staat daarbij voorop, wij bieden u een persoonlijke aanpak en de flexibiliteit die u nodig heeft om uw organisatie te laten groeien.

© 1997-2017 Digi Terra BV

mailto info