logologo
 


Snelle hulp op afstand

Remote desktop support

Met remote desktop support kunnen wij -alleen met uw toestemming- het bureaublad van uw computer overnemen en u ondersteuning leveren, waar u zich ook bevindt.
Nadat wij de verbinding tot stand hebben gebracht kunnen wij uw probleem diagnosticeren en meestal direct oplossen, u instructie geven over het gebruik van software of instellingen wijzigen indien dat nodig is.

Remote desktop support is beschikbaar voor Windows en MacOS platform.
(Binnenkort ook voor Android en iOS apparatuur)

Remote desktop support gebruiken

U kunt Remote desktop support telefonisch aanvragen indien u een Incident Support overeenkomst, PrePaid Support overeenkomst of ICT Beheer overeenkomst heeft.

Volg deze stappen :

 • Bel de Digi Terra helpdesk op 070 4276868
 • Eén van onze support engineers zal verifieeren of u in aanmerking komt voor remote desktop support
 • Klik hieronder op de "Windows" of "MacOS" knop afhankelijk van het type computer dat u heeft
 • Volg de instructies van onze support engineer
 • Als wij uw bureaublad overnemen ziet u ons aan het werk en kunt u meekijken wat wij voor u doen
 • Als wij klaar zijn beeindigen wij de verbinding en u kunt weer verder werken, wij hebben daarna ook geen toegang meer tot uw computer.

Klik hier als u met Windows werkt Klik hier als u met Mac OS werkt

      
   
 

Of u nu ondernemer, manager of IT professional bent, wij weten dat u iedere dag te maken heeft met uitdagingen op technologisch gebied van Cloud Computing, server virtualisatie en werkplek beheer tot voldoen aan regelgeving, data beveiliging en IT ondersteuning.
Digi Terra kan u het IT Beheer uit handen nemen, u zorgeloze IT bieden en de kosten van uw IT verlagen.
Als MKB gespecialiseerd IT dienstverlener hebben wij de kennis, kunde en oplossingen om in alle IT behoeften die uw organisatie heeft te voorzien, van hosted desktops, virtuele servers, VOIP tot volledig systeembeheer en data center services.
Uw belang staat daarbij voorop, wij bieden u een persoonlijke aanpak en de flexibiliteit die u nodig heeft om uw organisatie te laten groeien.

© 1997-2017 Digi Terra BV

mailto info