logologo
 


Bedrijfsprofiel & Missie

Digi Terra ICT Services BV is een vooraanstaande IT diensten en IT consultancy leverancier gevestigd in Rijswijk en opgericht in 1997.
Digi Terra biedt een gevarieerd pakket MKB IT oplossingen- en diensten voor bedrijven en organisaties met 10 tot 200 werkplekken.
Wij verbeteren de efficiency en productiviteit bij onze klanten met specifieke IT diensten- en oplossingen en streven ernaar de kosten voor ICT beheer- en investeringen voor onze klanten zo laag mogelijk te houden.

Wij spannen ons voortdurend in om een zo hoog mogelijke mate van zowel service niveau als technische expertise te bieden.

Onze Missie

Digi Terra is ambitieus maar nuchter. Wij hebben een gezonde groei voor ogen, maar wel volgens onze waarden en normen, waarbij wij het belang van onze klanten altijd voorop stellen.
Ook aandacht voor maatschappij en milieu staat bij ons hoog in het vaandel.
Wij kiezen ieder jaar een goed doel waaraan wij doneren en verwerken afval en afgeschreven IT apparatuur gescheiden en milieuvriendelijk.
Wij streven naar lange termijn relaties gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect.

Onze missie is om onze klanten te ontzorgen van ICT beheer en ICT vraagstukken en onze klanten een optimaal werkend en op de organisatie afgestemd ICT systeem te leveren, waarbij wij trachten de verwachtingen telkens weer te overtreffen.

Onze IT Diensten
en oplossingen
Digi Terra biedt de volgende IT diensten :

  • IT Beheer (op afstand & op locatie, managed services & proactieve 24x7 systeem monitoring, hardware asset beheer & software licentie beheer, beheer van op Cloud gebaseerde oplossingen)
  • IT consultancy en advies op maat
  • IT Project Management
  • IT Helpdesk met gegarandeerde snelle responsetijden
  • Pro-actieve IT ondersteuning op afstand en op locatie
  • Levering van "turn-key" IT omgevingen (bekabeling, Internet, hardware & software etc.)
  • IT oplossingen op maat (web-enabled database toepassingen, unified communication, Server- en Cloud Based Computing, IT beveiliging etc.)
  • Cloud integratie projecten en advies m.b.t inzet van Cloud oplossingen.

Download ons volledige bedrijfsprofiel

U kunt ons volledige bedrijfsprofiel hier downloaden :


   
 

Of u nu ondernemer, manager of IT professional bent, wij weten dat u iedere dag te maken heeft met uitdagingen op technologisch gebied van Cloud Computing, server virtualisatie en werkplek beheer tot voldoen aan regelgeving, data beveiliging en IT ondersteuning.
Digi Terra kan u het IT Beheer uit handen nemen, u zorgeloze IT bieden en de kosten van uw IT verlagen.
Als MKB gespecialiseerd IT dienstverlener hebben wij de kennis, kunde en oplossingen om in alle IT behoeften die uw organisatie heeft te voorzien, van hosted desktops, virtuele servers, VOIP tot volledig systeembeheer en data center services.
Uw belang staat daarbij voorop, wij bieden u een persoonlijke aanpak en de flexibiliteit die u nodig heeft om uw organisatie te laten groeien.

© 1997-2017 Digi Terra BV

mailto info