logologo
 


Waarom kiezen voor Digi Terra ?

Wij bieden u ICT advies- en ondersteuning, beheren uw ICT én zorgen voor continuïteit van uw ICT middelen, waardoor u zich kunt richten op wat voor ú belangrijk is.

Voor u als beslisser, ondernemer of directeur is tijd geld.
U wilt dus liever geen tijd verliezen aan gedoe rond uw ICT.

Onderbrekingen in de werking van uw server, Cloud diensten of werkplekken, verlies van belangrijke data of beveiliging-gerelateerde problemen kunnen u veel productiviteit kosten.

Als u Digi Terra het beheer over uw ICT systeem toevertrouwd dan zorgen wij ervoor dat uw ICT systeem optimaal functioneert en u ook een strategisch voordeel biedt door inzet van slimme oplossingen.

Hierdoor profiteert u van een samenwerking met Digi Terra :

 • Altijd professionele ICT support en advies onder handbereik
  Wij staan altijd klaar om u te helpen. U kunt ons beschouwen als uw "eigen" ICT afdeling.

 • Korte communicatielijnen, direct contact met uw vaste contactpersoon
  Een vraag of probleem ? U belt of mailt ons en wordt snel geholpen door uw vaste contactpersoon.

 • Wij geloven in vergaande samenwerking :
  Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn zorgen wij ervoor dat wij weten wie u bent, wat u doet en wat voor ú belangrijk is. Wij investeren heel veel in de samenwerking met onze klanten omdat wij lange termijn relaties willen opbouwen.

 • Bespaar op ICT oplossingen en diensten :
  Wij bieden alleen bewezen oplossingen en diensten met de beste prijs/performance verhouding.

 • Profiteer van pro-aktief ICT beheer :
  Wij monitoren en onderhouden al uw bedrijfskritische ICT systemen- en ICT functies pro-aktief, zodat problemen al opgelost worden voordat u daar hinder van ondervindt.
  Maar wij leggen ook alle gegevens van uw hardware, softwarelicenties en ICT contracten vast in ons ICT Beheer systeem, zodat u precies weet waarin u heeft geinvesteerd.

 • Profiteer van onze professionele ICT expertise:
  Door onze jarenlange ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende ICT omgevingen kunnen wij voor ieder probleem en voor iedere behoefte een oplossing bieden.

 • Gegarandeerde responsetijden bij bedrijfskritische problemen
  Wij zorgen er bij bedrijfskritische ICT problemen voor dat u daarvan zo weinig mogelijk hinder ondervindt en dat het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt, waarbij wij indien nodig ook 3e partijen aansturen.

Wilt u weten hoe wij ook ú verder kunnen helpen met verbeteren en optimaliseren
van uw ICT ?
Neem vandaag nog contact met ons op via één van de mogelijkheden in het linker menu !      
   
 

Of u nu ondernemer, manager of IT professional bent, wij weten dat u iedere dag te maken heeft met uitdagingen op technologisch gebied van Cloud Computing, server virtualisatie en werkplek beheer tot voldoen aan regelgeving, data beveiliging en IT ondersteuning.
Digi Terra kan u het IT Beheer uit handen nemen, u zorgeloze IT bieden en de kosten van uw IT verlagen.
Als MKB gespecialiseerd IT dienstverlener hebben wij de kennis, kunde en oplossingen om in alle IT behoeften die uw organisatie heeft te voorzien, van hosted desktops, virtuele servers, VOIP tot volledig systeembeheer en data center services.
Uw belang staat daarbij voorop, wij bieden u een persoonlijke aanpak en de flexibiliteit die u nodig heeft om uw organisatie te laten groeien.

© 1997-2017 Digi Terra BV

mailto info