logologo
 


Werken bij Digi Terra

Digi Terra ICT Services BV, opgericht in 1995, is een professionele ICT dienstverlener met als missie het bieden van ICT ontzorging en leveren van ICT oplossingen voor MKB+ bedrijven.

Wij beschouwen het als een uitdaging om de verwachtingen van onze klanten op gebied van persoonlijke benadering, servicegerichtheid en snelheid van handelen steeds weer te overtreffen.
Deze kenmerken zien wij ook terug bij onze medewerkers, die Digi Terra maken tot wat het is.

Wij geloven in werken in een informele werksfeer, waarin iedere medewerker een ruime mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid krijgt.

Iedere medewerker heeft één of meerdere specialismen, maar beschikt tevens over een ruime, algemene kennis van ICT en heeft een natuurlijke interesse in nieuwe technologiën en de mogelijk- en onmogelijkheden daarvan. Het onderling delen van deze kennis en het vervolgens ter beschikking stellen aan de klant heeft geresulteerd in tal van hechte, duurzame relatie's.

Voor het op peil houden van ons kennisniveau wordt zelfontplooiing en persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd, waarbij rekening gehouden wordt met persoonlijke voorkeuren.

Digi Terra biedt mogelijkheden voor zowel vaste dienstbetrekkingen als freelancers die op projectbasis werkzaam willen zijn.

Kijk voor mogelijkheden naar onze openstaande vacatures.

Ben jij een gemotiveerde ICT-er die graag in tweamverband werkt, dan nodigen wij je graag uit
open te solliciteren.


 

Of u nu ondernemer, manager of IT professional bent, wij weten dat u iedere dag te maken heeft met uitdagingen op technologisch gebied van Cloud Computing, server virtualisatie en werkplek beheer tot voldoen aan regelgeving, data beveiliging en IT ondersteuning.
Digi Terra kan u het IT Beheer uit handen nemen, u zorgeloze IT bieden en de kosten van uw IT verlagen.
Als MKB gespecialiseerd IT dienstverlener hebben wij de kennis, kunde en oplossingen om in alle IT behoeften die uw organisatie heeft te voorzien, van hosted desktops, virtuele servers, VOIP tot volledig systeembeheer en data center services.
Uw belang staat daarbij voorop, wij bieden u een persoonlijke aanpak en de flexibiliteit die u nodig heeft om uw organisatie te laten groeien.

© 1997-2017 Digi Terra BV

mailto info